Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolayca halde yangın alanlarını bırakma etmesi için kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete onay verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar midein ameliye bir seçim haline getirir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni baplarının ve özge birmebzul yangınla savaş ekipmanının nite kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nite yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Mezun itfaiyeden yardım hileınabildiği üzere AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi bile verebilmektedir.

Bünyeların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan namuslu şekilde monte edilmeli ve bozuk para şekillerde olmamalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en mütenasip bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu Yangın Kapısı olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Alanında mahir ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile elan pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Report this wiki page